Om

Bjerler & Thedin arkitekter, Växjö

Olof Thedin och Ewa Bjerler på Bjerler & Thedin arkitekter

Vi lyssnar innan vi ritar och vi ritar för hand. En medvetet vald arbetsmetod då närmaste vägen mellan hjärna och ritning går via hand och penna.

Vi vill visa möjligheterna och lyfta fram kvalitéer som andra inte upptäcker. Vi har erfarenheten som gör att vi snabbt ser sambanden.

Att vara arkitekt är ett förtroendeuppdrag. Tillsammans med beställaren hittar vi de smartaste lösningarna!

Vi har lång erfarenhet som arkitekter och har ritat hus från Kosters klippor i väster till Ölands alvar i öster. Från Höga kusten i norr till Simrishamn i söder. Dessutom i Norge, Storbritannien, Oman och Jordanien.

Kontoret har hittills haft mer än 150 nöjda kunder.

En del av våra projekt (vid tidigare anställningar) har uppmärksammats genom att tilldelas framstående priser, såsom: Stora samhällsbyggnadspriset, Växjö kommuns byggnadspris (5 ggr), Gislaved kommuns byggnadspris och SAJKs arkitekturpris (2 ggr). senast för Åsikten i Ljungby. (Se film)

Olof Thedin

Arkitektexamen vid LTH. Har bland annat arbetat på K-konsult, Arkitektbolaget, som stadsarkitekt i Älmhults kommun samt varit ordförande i ArkitektFörbundet.

Ewa Bjerler

Arkitektexamen vid LTH och KKH. Har bland annat arbetat på Sir William Halcrow & partners, Sundlings arkitektkontor, K-konsult och Arkitektbolaget.